Home | Contact      Werkwijze | Opdrachtgevers | Profiel | Partners

De cliŽnt staat centraal als hij het gevoel heeft dat hij centraal staat
Uw gemeente gaat voor echte transformatie
U maakt uw keuzes met een visie
U gaat voor onderling vertrouwen
Iedereen voelt zich betrokken
U communiceert graag helder en concreet
Logo
 

U gaat voor onderling vertrouwen

De samenwerking tussen zorgorganisaties, welzijnsinstellingen, woningcorporaties en gemeenten is vaak uiterst complex. Iedere partij zal een 'veilig' gevoel moeten hebben voor de eigen organisatie. Dat moet vertrouwen opleveren om het gemeenschappelijk belang te kunnen dienen.

In dat proces probeer ik de diepere motivatie en de drijfveren van alle individuele partijen boven tafel te krijgen. Via interviews breng ik in kaart waar de kansen liggen, waar de energie zit bij mensen, waar emoties klinken. Begrip voor elkaars perspectief is de basis voor beweging. Maar het meest essentiële van een alliantie is onderling vertrouwen.

Het overbruggen van de kloof tussen systeem- en leefwereld vergt intensieve samenwerking. Dat gaat niet altijd vanzelf, zoals de ervaring leert.

Vertrouwen vertalen in afspraken
Als je dan weet dat je met elkaar in zee wilt, zijn concrete afspraken nodig voor succesvolle samenwerking. Is het doel vernieuwing of verbetering van werkprocessen, gaat het slechts om uitwisseling van kennis en informatie? Essentiële vragen om te komen tot een passende werkvorm in de alliantie. 

 


"Hartelijk dank voor alle inspanningen. Vanuit alle geledingen van het netwerk (ook het doelgroeppanel): niets dan lof."

coördinator welzijnszorgnetwerk


 


Dorpsstraat 1E, 3981 EA Bunnik - 06 51101189 - annmeijer@kpnplanet.nl